Boghylden

I boghylden finder du alle dine valgte bøger. Bøgerne sorteres i Lytter til, Ønskeliste og Aflyttede. Klik på hver overskrift for at få den fulde liste. Når bøgerne er opført under eksempelvis Lytter til, popper der er en cirkel med 3 prikker op i højre margen. Hvis du klikker på cirklen, kan du vælge at tilføje bogen til offline, fjerne bogen fra hylden, markere den som aflyttet eller tilføje den til startsiden.

Du kan også gøre alt dette på bogsiden, hvis du i stedet klikker på de tre hvide prikker i nederste højre hjørne. På bogsiden ser du en drop down menu over titlen. Her kan du finde anmeldelser og lignende bøger. Du kommer nemmest til bogsiden ved at klikke på bogomslaget.