Navigering i appen

I drop down menuen vil du finde din boghylde, kategorier, søgefunktion med mere. Øverst til venstre kan du finde din aktuelle bog og i højre hjørne en play/pause knap.

Menuen kan findes ved at klikke på de tre hvide prikker i nederste højre hjørne. Her kan du gå til startsiden, boghylden eller søge efter bøger. Klikker du på Min konto, vil du se den mailadresse, du er logget ind med. Du kan også se, om du har et aktivt abonnement og hvilken dato abonnementet fornyes. Log ud af din konto ved at klikke på Log ud.