Køb gavekort

Et gavekort til Storytel giver dine venner og familie mulighed for at lytte ubegrænset til lydbøger i mobilen. Du kan vælge at købe 1, 3, 6 eller 12 måneder. Gavekort betales med kort.

Du køber gavekort på www.storytel.dk. Klik på Gavekort og derefter Køb gavekort. Vælg antal måneder, udfyld de nødvendige oplysninger og indtast dit kortnummer. På næste side får du en 12-cifret kode som modtager skal bruge for at indløse gavekortet. En kvittering vil blive sendt til din mailadresse.

Du kan vælge at maile gavekortet eller udskrive det. Modtageren indløser gavekortet via hjemmesiden.