Hvordan finder jeg e-bøger?

Nu kan du læse e-bøger hos Storytel. For at kunne læse e-bøger skal du opdatere din app til den seneste version i AppStore eller Google Play.

Ikke alle e-bøger findes som lydbøger - og omvendt. Det er nemmest at finde e-bøgerne i appen under Indstillinger og videre til Indstillinger for boglister. Markér kun Vis e-bøger, hvis du kun vil se e-bøger. Klik derefter på Gem nederst på siden. Du kan også vælge visning af lydbøger og/eller e-bøger i de forskellige boglister.

Hvis du er på www.storytel.dk kan du også vælge kun at få vist lydbøger eller e-bøger. Gå til en kategori, klik på Type og vælg Lydbog. Husk blot at du ikke kan læse via hjemmesiden.