Læsning af e-bøger

Nu kan du læse e-bøger med dit Unlimited abonnement. For at få adgang til e-bøgerne skal du opdatere din app til den seneste version i AppStore eller GooglePlay.

I appen ser du altid de bøger du er i gang med øverst. Hvis du klikker på en lydbog kommer du til Afspilleren.

For at læse en bog i appen på din telefon eller tablet vælger du først en bog du vil læse fra vores lister, bogtips eller kategorier. Åbn derefter bogen. Under knappen Gem i boghylden kan du se om bogen både findes som lydbog og e-bog. En del bøger findes kun som lydbog, en del kun som e-bog, og en del som både lydbog og e-bog. Klik på Gem i boghylden. Findes bogen som lydbog klikker du på Afspil for at lytte til bogen. Findes bogen som e-bog klikker du på Læs bogen, for at læse bogen.

Du kan skifte mellem at lytte og læse og appen husker automatisk hvor du er nået til i bogen.

- Læseindstillinger

Hvis du klikker på læseindstillinger har du mulighed for at gøre teksten større/mindre, ændre baggrundsfarve og lysstyrke.

- Bogmærker

Hvis du klikker på symbolet med bogmærket har du mulighed for at sætte dine bogmærker. Brug denne funktion hvis du vil skrive noter til bogen. Appen husker hvor du er kommet til, så du behøver ikke sætte et bogmærke hvis du holder en pause i lytningen eller læsningen.

- Indholdsfortegnelse

Du kan bladre i e-bogens kapitler ved at klikke på Indholdsfortegnelsen. Klik på det kapitel du vil hoppe hen til. Du kan også spole hurtigt frem eller tilbage mellem siderne, ved at sætte fingeren på linjen og trække mod højre eller venstre.