At skifte mellem lydbog og e-bog

Hvis du har valgt en bog som både findes som lydbog og e-bog så kan du nemt skifte mellem at lytte og læse. Hvis du lytter til bogen og klikker på forsiden af bogen, så kan du vælge at skifte til e-bogen. Klik på knappen Læs og du kan nu skifte fra at lytte til at læse.

For at bladre i en bog swiper du fingeren over skærmen fra højre til venstre. Vil du bladre tilbage swiper du fingeren fra venstre til højre.

For at komme tilbage til lytningen klikker du på det afsnit hvor du har stoppet læsningen. Teksten vil blive markeret og du kan nu vælge at lytte. Klik på knappen Lyt så fortsætter lytningen, der hvor du har læst til.

Godt at vide: Det er ikke muligt at lytte og læse samtidig.