Læsning i appen

Muligheden for at læse e-bøger er ny for dig som har et Unlimited-abonnement. For at få tilgang til e-bøgerne skal du opdatere din app til seneste version i App Store.

For at læse i appen vælger du først en bog fra vores lister, bogtips eller kategorier. Gå ind på bogsiden og under knappen Gem i boghylden kan du se om bogen findes som lydbog og/eller e-bog. Klik på Gem i boghylden. Hvis bogen findes som lydbog kan du lytte til den ved at klikke på Lyt til bogen. Hvis bogen findes som e-bog klikker du på Læs bogen. Du kan veksle mellem at lytte og læse og appen husker altid hvor du er kommet til.

For at bladre i en bog swiper du fingeren over skærmen fra højre til venstre.

Husk når du rejser med Storytel: Inden du rejser udenlands, skal du åbne e-bøgerne en gang i appen for at de gemmes. Hvis du fjerner en e-bog fra din boghylde, fjernes e-bogen fra din mobil og du skal have internet for at gemme den igen. Du kan have så mange e-bøger gemt på din mobil som du vil.