Opsig dit abonnement

Et abonnement hos Storytel er løbende og fornys med en ny periode til du opsiger det. Du kan når som helst opsige dit abonnement, men vi giver ikke penge tilbage for allerede påbegyndt periode. Du kan bruge din konto hele den periode du har betalt for. Opsiger du dit abonnement senest dagen inden en ny periode begynder betaler du ikke for en ny periode.

Du opsiger dit abonnement ved at logge ind på www.storytel.dk, klik på Mine sider og Min konto. På kontosiden finder du knappen Annuller abonnement. Klik på den og følg opsigelsen på næste side ved at klikke på Bekræft opsigelse. Du modtager en bekræftelsen på din e-mailadresse. Vi anbefaler at du gemmer din bekræftelse.

Husk: Dit abonnement opsiges ikke automatisk ved at du ikke bruger Storytel eller sletter appen fra din mobil.