Betaling

Du kan kun betale for dit abonnement hos Storytel med kortbetaling. Beløbet trækkes direkte fra din konto, hver gang abonnementet fornyes med en ny periode.

Husk: Hvis det ikke er muligt for os at trække beløbet fra dit betalingskort, når dit abonnement skal fornys med en ny periode, sender vi en mail til dig. Beløbet vil blive forsøgt trukket 4 gange med nogle dages mellemrum og efter fjerde forsøg inaktiveres dit abonnement, hvis betalingen ikke går igennem. Du kan altid starte dit abonnement igen på din kontoside.