Hvordan ændrer jeg e-mailadresse/adgangskode?

Hvis du vil ændre din adgangskode kan du gøre det via din kontosidewww.storytel.dk, hvor du logger ind med din e-mailadresse og adgangskode. Klik på Mine sider og Min konto. På kontosiden skriver du din nye e-mailadresse og klikker på Gem. Du få en mail til din nye e-mailadresse der bekræfter ændringen.

Du kan også skifte din adgangskode ud med en ny på din kontoside,. Skriv en ny adgangskode og klik på Skift.

Har du glemt din adgangskode eller har du problemer med at logge ind, kan du ændre din adgangskode således:

Gå til www.storytel.dk på din computer og klik på Log ind og herefter på Har du glemt din adganskode? Klik her. Skriv den e-mailadresse du bruger til Storytel og klik på Send. Vi sender dig nu en mail med et link. Kan du ikke finde mailen, så husk at tjekke dit spamfilter. Klik på linket og skriv en ny adgangskode. Nu kan du logge ind med din e-mailadresse og din nye adgangskode.