Min konto

www.storytel.dk kan du logge ind og klikke på Mine sider-> Min konto. Nu er du landet på din kontoside. På siden kan du se al information om dit abonnement. Her finder du bl.a. dato for hvornår dit abonnement næste gang fornys. Du kan se din købshistorik og kvittering for seneste køb. Hvis du klikker på Mere information kan du læse mere om hvert køb.

På kontosiden kan du også give en gratis bog til en ven eller opsige dit abonnement. Hvis du tidligere har opsagt dit abonnement og ønsker at starte det igen, kan du gøre det her. Du kan også ændre din e-mailadresse eller adgangskode. Du kan også komme til din kontoside via app’en, men det her er det ikke muligt at foretage ændringer.

Godt at vide: På kontosiden kan du koble din Storytel-konto til Facebook. Fordelen ved at logge ind med Facebook er at du nu kun behøver at klikke på Log ind med Facebook, når du vil logge ind på din konto og ikke behøver at skrive adgangskode.