Kampagnetilbud - sådan fungerer det

Alle kampagner, hvor du kan teste Storytel gratis i en periode, fortsætter automatisk som abonnement, hvis ikke andet angives. Du bliver altid informeret om vilkårene for en kampagne, inden du takker ja.

Har du fået en kampagnekode, skal den registreres, før du starter abonnementet ved at klikke på Har du en kampagnekode? Du kan kun bruge en kampagnekode til Storytel, hvis du ikke tidligere har haft abonnement.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte med abonnementet efter kampagneperioden, skal du opsige dit abonnement inden kampagneperioden udløber. Storytel sender ikke en mail til dig, når dit abonnement automatisk starter, men du kan tjekke din kontoside på hjemmesiden og se hvornår kampagneperioden udløber.

Husk: Du skal opsige dit abonnement senest 1 dag inden kampagneperioden udløber. Det gør du på din kontosidewww.storytel.dk, hvor du altid kan tjekke dato for, hvornår næste måned påbegyndes og betales. Storytel betaler ikke penge tilbage for påbegyndt måned, men du kan selvfølgelig lytte/læse for senest betalte måned.