Afspillerboblen

Afspillerboblen gør det muligt for dig nemt at styre Afspilleren samtidig med at du kan klikke rundt i app’en og lede efter flere gode bøger, mens du lytter. Så snart du klikker bort fra Afspilleren dukker Afspillerboblen op i højre hjørne nederst. Du kan se at bogen afspilles når Afspillerboblen drejer rundt som en plade.

Hvis du klikker på Afspillerboblen pauser/starter bogen. Klikker du på Afspillerboblen dukker der to knapper op. Den første bruges til at spole 15 sekunder tilbage og den anden bringer dig direkte til Afspilleren.