Indløs gavekort

Gå til www.storytel.dk og klik på Gavekort og Indløs Gavekort.

Har du fået gavekortet på mail så klik på linket Indløs gavekortet, så kommer du direkte til vores hjemmeside. Vælg om du allerede er medlem eller om du er ny hos Storytel. Følg registreringen og skriv koden til dit gavekort.

Er du ny hos Storytel vil du modtage en e-mail, hvor du bekræfter din e-mailadresse og dermed aktiverer din konto. Har du allerede en konto starter din gavekort-periode, når din nuværende abonnementsperiode er slut.

Download appen, log ind og dit lydbogseventyr kan begynde!