Jeg har fået en bog fra en ven. Hvordan gør jeg nu?

Har du fået en bog fra en ven skal du klikke på linket i mailen du har modtaget. Du skal nu oprette en konto med din e-mailadresse og en adgangskode.

Når du har registreret din konto kan du vælge en bog fra vores bibliotek. Når du har fundet den bog du vil lytte til bliver du spurgt om du vil bruge din kredit. Her svarer du ja.

Husk: Når du har valgt en bog kan du ikke bytte den. Vi anbefaler derfor at du prøvelytter til bøgerne, før du vælger din bog.

Bogen er gratis. Vil du købe et abonnement kan du gøre det på din kontosidewww.storytel.dk under Mine sider og Min konto.