Hvordan giver jeg en bog i gave eller sender et bogtips?

Vidste du at du kan give en bog i gave til en ven, som ikke tidligere har prøvet Storytel? Du kan give et ubegrænset antal af bøger, dog kun en bog pr. ven.

Når du er logget ind på hjemmesiden kan du give en bog i gave. Find bogen, klik på den og klik på Giv som gave. Skriv din vens e-mailadresse og en hilsen. Klik på Send. Nu modtager din ven en mail med din hilsen og et link til bogen. Din ven behøver ikke vælge den bog du har valgt, men kan vælge frit på hylderne.

Du kan også give en bog direkte fra appen.

Husk: Har din ven allerede prøvet Storytel, så bliver din hilsen et bogtips i stedet.