Jeg har problemer med offline-lytning

Der kan være sket en fejl da bogen blev gemt til offline. Prøv at fjerne offline fra bogen og gemme den igen. Tjek at din internetforbindelse er god eller at du bruger et stabilt WiFi-netværk. Tjek at bogen er 100% downloaded inden du lukker appen eller begynder at lytte.

Hjælper det ikke, så prøv at slette appen fra din mobil og installere den igen. Genstart også mobilen. Din boghylde vil ikke blive slettet når du sletter appen.