Lytning i appen

For at afspille en bog i app’en på din mobil, vælger du først hvilken bog du vil lytte til. Find din næste bog i vores lister, bogtips eller kategorier. Gå ind på bogens side og klik på Gem i boghylden. Gå derefter til Boghylden, klik på bogen og Lyt til bogen. Husk at gemme bogen i offline hvis du har god netforbindelse.

Når du pauser en lydbog i appen eller via hjemmesiden bliver der automatisk sat et bogmærke. Næste gang du vil lytte til bogen, så klik på Lyt til bogen og du fortsætter lytningen hvor du slap.

Du kan spole frem og tilbage i bogen og sætte egne bogmærker med dine notater. Hvis du har en iPhone kan du også vælge forskellige hastigheder og tipse dine venner om bøger du godt kan lide - eller tror, de vil elske. Ønsker du at skifte bog i Afspilleren går du blot til Boghylden og vælger en anden bog.