Log ind/Glemt adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode eller har problem med at logge ind, kan du ændre det her.

Du kan også gå til www.storytel.dk på din computer og klik på Log ind og herefter på Har du glemt din adganskode? Klik her. Skriv den e-mailadresse du bruger til Storytel og klik på Send. Vi sender dig nu en mail med et link. Kan du ikke finde mailen, så husk at tjekke dit spamfilter. Klik på linket og skriv en ny adgangskode. Nu kan du logge ind med din e-mailadresse og din nye adgangskode.

Du logger ind med din e-mailadresse og den adgangskode du har valgt. Du logger ind på hjemmesiden og appen på samme måde.

Det er også muligt at logge ind via din Facebook-konto. Hvis du ikke allerede har koblet din Storytel-konto med Facebook, så kan du gøre det via din kontoside hos Storytel. Fordelen ved at logge ind med Facebook er at du nu kun behøver at klikke på Log ind med Facebook når du vil logge ind på din konto, og ikke behøver at skrive adgangskode.

Husk: Hvis du ikke kan logge ind eller har du glemt din adgangskode, behøver du ikke starte et nyt abonnement. Kontakt i stedet for support for at få hjælp.