Hvordan fungerer det? Hvordan kommer jeg i gang med et abonnement?

www.storytel.dk kan du oprette en konto. Det gør du ved at angive din e-mailadresse og vælge en adgangskode. Det er vigtigt, at du husker hvilken e-mailadresse, du bruger, da du fremover skal benytte den til at logge ind på din konto.

Du kan også oprette din konto via Facebook, så hentes den e-mailadresse, du har registreret hos Facebook automatisk.

Når du har angivet dine informationer, skal du læse vores Medlemsvilkår. Klik derefter på Opret konto, hvis du accepterer vilkårene.

Har du fået en kampagnekode kikker du på Indløs kampagnekode nederst på forsiden. Læs vilkårene igennem inden du klikker Fortsæt.

De første 14 dage er gratis og derefter vil vi debitere løbende, indtil du opsiger dit abonnement. For at starte et abonnement logger du ind på www.storytel.dk og klikker på Køb abonnement. Når du har skrevet dine kortoplysninger er abonnementet aktiveret. Vi sender dig en velkomstmail som bekræfter, at dit abonnement er startet.

Godt at vide: Du lytter via appen, som du downloader til din mobil. Via app’en kan du både lytte og læse online eller offline, hvor du gemmer bogen på din mobil.