Bogtips

I Bogtips finder du lister som kan inspirere dig til at finde din næste bog. Her finder du blandt andet Toplister, Nyheder, Kommende bøger og lister med aktuelle bøger og temaer.

Øverst finder du dine Påbegyndte bøger.

Når du klikker på en liste åbnes den og de mest populære eller nyeste bøger står øverst. Du kan selv vælge hvordan du vil sortere eller filtrere listen ved hjælp af knapperne øverst.

Ved siden af hver bog finder du Værktøjsmenuen. Klikker du på den kan du vælge at gemme bogen i Boghylden, downloade bogen til offline etc.