Afspilleren

I menuen ser du altid den bog du lytter til. Hvis du klikker på bogen kommer du til Afspilleren. I øverste højre hjørne finder du Værktøjsmenuen  med de tre prikker. Klik på den for at:

• Downloade bogen til offline
  • Anmelde bogen
  • Give bogen i gave til en ven

Du kan spole 15 sekunder frem eller tilbage ved at klikke en gang på spoleknapperne. Du spoler hurtigt ved at holde knapperne inde og jo længere du holder dem inde, desto hurtigere spoler du. Hvis du vil spole eller hoppe lidt længere frem eller tilbage i bogen kan du sætte fingeren på markøren, der viser hvor langt du er i bogen, trække ned og bevæge fingeren til venstre (tilbage) eller højre (frem) på skærmen.

Sleep-funktion

Hvis du klikker på første symbol til venstre, månen, kan du vælge hvor længe du vil lytte før du f.eks. skal sove. Når sleep-funktionen er i gang har du mulighed for at starte sleep-funktionen igen eller slukke den. Du kan starte funktionen igen ved blot at ryste mobilen. Det er perfekt til dig som ikke sover endnu og lige vil lytte lidt mere.

Bogmærker

Hvis du klikker på næste symbol, bogmærket, har du mulighed for at sætte et bogmærke, hvis du f.eks. vil skrive noter eller blot huske en god sætning eller afsnit. App’en holder altid styr på hvor langt du er kommet i bogen så du behøver ikke sætte bogmærker for at huske hvor du sidst stoppede lytningen.

Lyttehastighed

Næste symbol, hastighedsmåleren, kan du bruge når du vil justere hastigheden. Bogen starter altid i normal hastighed men ved hjælp af denne knap kan du lytte langsommere eller hurtigere.

Det er desværre endnu ikke muligt at ændre hastigheden for lytning i Android appen.

Airplay

Hvis du har en airplay-enhed i dit netværk (eller har aktiveret bluetooth eller har blouetooth højtalere eller headset inden for rækkevidde) dukker der et lille airplay-symbol op til højre for hastighedsmåleren. Klik på knappen for at lytte til bogen via airplay.