Menuen

Du navigerer i appen ved hjælp af menuen. Du kommer til menuen ved at klikke på knappen i øverste venstre hjørne med de tre horisontale streger  eller ved at swipe til højre.

Når du navigerer i appen kan du altid gå tilbage ved at klikke på menuen eller pilen  i øverste venstre hjørne. Du kan også gå tilbage ved at swipe til højre. I højre hjørne ses et kryds . Klikker du på det kommer du tilbage til den side du startede på.